Η εφαρμογή αποστολής αρχείων για εκτυπώσεις ( Web based file uploaded ), είναι ένα πρόγραμμα στο internet, που παρέχει την δυνατότητα στους πελάτες σας, να σας στείλουν οποιουδήποτε μεγέθους αρχείο θέλουν, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η εφαρμογή αποστολής αρχείων, είναι η λύση για κάθε επιχείρηση που έχει αυξημένες ανάγκες παραλαβής αρχείων από τους πελάτες της και κυρίως απευθύνεται σε επιχειρήσεις που ασχολούνται με εκτυπώσεις, όπως είναι οι τυπογράφοι, οι γραφίστες και οι διαφημιστικές εταιρείες.

Η κλασική μέθοδος με e-mail για την αποστολή αρχείων, τις περισσότερες φορές δεν είναι αξιόπιστη γιατί μπλοκάρεται για διάφορους λόγους και το μέγεθος των αρχείων πολλές φορές μας περιορίζει.  Με την εφαρμογή που μπορούμε να σας παρέχουμε, κάθε περιορισμός παρακάμπτεται.

Πώς λειτουργεί;
Οι πελάτες σας που θέλουν να σας αποστείλουν ένα ή περισσότερα αρχεία, μπαίνουν σε μια σελίδα που έχουμε κατασκευάσει εμείς για λογαριασμό σας και μέσα από αυτή μπορούν να κάνουν αποστολή των αρχείων τους. Εσείς, με ειδική εφαρμογή που σας προμηθεύουμε, μπορείτε να πάρετε τα αρχεία σας από τον δίσκο του internet που έχουμε δεσμεύσει ειδικά για εσάς.  Παράδειγμα της εφαρμογής μπορείτε να δείτε κάνοντας click εδώ

Χαρακτηριστικά εφαρμογής.
  • Αποστολή πολλαπλών αρχείων με μία κίνηση.
  • Έλεγχος μέγιστου μεγέθους αποστολής αρχείων.
  • Έλεγχος μέγιστων αρχείων αποστολής.
  • Έλεγχος με password για αποστολή αρχείων.
  • Δημιουργία ντοσιέ παραγγελίας.
  • Προβολή online σταδίου αποστολής αρχείων ( Ο πελάτης βλέπει με τι ταχύτητα σας στέλνει τα αρχεία του και σε ποιο στάδιο βρίσκεται η αποστολή των αρχείων του μέχρι την ολοκλήρωση.
  • Ενημέρωση με επιβεβαιωτικό email ότι η αποστολή ολοκληρώθηκε και στον πελάτη και σε εσάς.


Οι παραπάνω δυνατότητες δεν είναι υποχρεωτικές και ενεργοποιούνται ανάλογα με τις ανάγκες σας.


 

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για την υπηρεσία αυτή 
maziki-aposotli-sms-doren-dokimi1
maziki-aposotli-sms-dokimi

Μεταχειρισμένοι υπολογιστές

usedcomputers

Computer Service

computer-laptop-repair

Aνάκτηση δεδομένων

anaktisidedomenon

apostoliarxeion

seo-banner-external

www-banner-external

sms-banner-external