Τα παρακάτω παραδείγματα, μας δείχνουν κάποιους πελάτες μας, που λαμβάνουν τις υπηρεσίες προώθησης ( SEO ) και εμφανίζονται στην πρώτη λίστα των αποτελεσμάτων των διαφόρων μηχανών  αναζήτησης.

Για να δείτε τα αποτελέσματα και μόνοι σας θα πρέπει να μπείτε στην μηχανή αναζήτησης http://www.google.gr και να κάνετε αναζήτηση με μια από τις παρακάτω λέξεις ή φράσεις. Είναι βέβαιο ότι οι πελάτες μας βρίσκονται στην πρώτη σελίδα και αρκετές μάλιστα φορές στην πρώτη θέση.

Για να σας διευκολύνουμε ακόμα περισσότερο και να μην χρειάζεται να πληκτρολογείτε στο Google τις διάφορες λέξεις κλειδιά, έχουμε δημιουργήσει δίπλα από κάθε παράδειγμα link με την λέξη Παράδειγμα και όταν πατάτε πάνω του  ανοίγει η κεντρική σελίδα του Google σε νέο παράθυρο και γίνετε αυτόματα αναζήτηση στο Google με αυτή την λέξη κλειδί. Φυσικά μπορείτε να εκτελέσετε τα παράδειγμα και μόνοι σας κάνοντας αναζήτηση  στο Google.

Λίστα παραδειγμάτων προώθησης πελατών μας.

Επωνυμία Συνολικός
αριθμός
σελίδων
στο google
θέση μετά
από αναζήτηση
λέξη κλειδί
για αναζήτηση
παράδειγμα
ΓΚΕΚΑΣ 115.000 Πρώτη θέση Βιοτεχνία φωτιστικών Παράδειγμα
         
       

Οδοντίατρος Μαργαρίτη

1.450.000

Δεύτερη θέση

Οδοντίατροι καλλιθέα

Παράδειγμα

 

Σε κάποια από τα παραδείγματα μας κατά την αναζήτηση σας ενδέχεται στον τίτλο της σελίδας να μην  εμφανίζεται η επωνυμία του πελάτη. Οπότε ελέγχετε τα αποτέλεσμα βάση της διεύθυνσης του web site που αναγράφεται ξεχωριστά.

googlesearch2

Για λόγους πολιτικής δεν μπορούμε να σας παρουσιάσουμε παραδείγματα από δεκάδες άλλους πελάτες μας που λαμβάνουν τις υπηρεσίες προώθησης του web site τους στις μηχανές αναζήτησης. 

Ζητήστε μας αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με πελάτες μας, που λαμβάνουν την υπηρεσία Προώθησης web site μέσω των μηχανών αναζητήσεις από εμάς, καθώς και τα αποτελέσματα που έχουμε πετύχει.

Εάν θέλετε να έχετε ένα πετυχημένο web site και να το βλέπουν πολλοί χρήστες του internet,  επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, για να σας δώσουμε μια οικονομική προσφορά.

Ανεξάρτητα από το αν έχετε web site ή θέλετε να κατασκευάσετε κάποιο καινούριο, θα σας ενημερώσουμε για όλα όσα αφορούν την επιχείρηση σας, ελέγχοντας τον ανταγωνισμό και δίνοντας ρεαλιστικές  οικονομικές λύσεις με άμεσα αποτελέσματα.

 
maziki-aposotli-sms-doren-dokimi1
maziki-aposotli-sms-dokimi

Μεταχειρισμένοι υπολογιστές

usedcomputers

Computer Service

computer-laptop-repair

Aνάκτηση δεδομένων

anaktisidedomenon

apostoliarxeion

seo-banner-external

www-banner-external

sms-banner-external