Μέσα σε ελάχιστο χρόνο και μόνο με 35 ευρώ το χρόνο + ΦΠΑ, δημοσιεύουμε τον ισολογισμό της εταιρείας σας ηλεκτρονικά παρέχοντας σας τον απαραίτητο ηλεκτρονικό χώρο καθώς και ηλεκτρονικό όνομα ( domain name ) που είναι απαραίτητα για την δημοσίευση. 

Περισσότερες πληροφορίες

Το ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που σας παρέχουμε είναι το πιο πλήρες το πιο οικονομικό και το πιο γρήγορο για να κάνετε άμεσα στην δημοσίευση του ισολογισμούς.

Ποια διαδικασία ακολουθείτεΑΠΟΣΤΟΛΗ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

Μας στέλνετε τον ισολογισμό της εταιρείας σας σε PDF μορφή με email.
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
(domain name)


Κάνουμε άμεσα την ανάρτηση του ισολογισμού σας ηλεκτρονικά και σας παραχωρούμε μια δική σας αποκλειστική ηλεκτρονική διεύθυνση ( domain name ).

ΠΛΗΡΩΜΗ

Μας πληρώνετε 35 ευρώ + ΦΠΑ για τις υπηρεσίες μας.

ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

Δηλώνετε την διεύθυνση που σας παραχωρήσαμε στο Γ.Ε.ΜΗ. και γλιτώνετε αρκετά χρήματα .Σε περίπτωση που είδη έχετε δική σας ιστοσελίδα
Προτείνουμε να σας κάνουμε εμείς την ανάρτηση του ισολογισμού στην ανεξάρτητη  σελίδα που σας κατασκευάζουμε ειδικά για εσάς γιατί δεν χρειάζεται οι πελάτες σας που  μπαίνουν στην κεντρική σας σελίδα, που μπαίνουν για να δούνε προϊόντα και υπηρεσίες να ενημερώνονται και για τον ισολογισμό σας. Ο ισολογισμός σας θα είναι σε όλα σωστός και νόμιμος απέναντι στις φορολογικές υποχρεώσεις και η ιστοσελίδα που ήδη έχετε θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τον στόχο που φτιάχτηκε.

Σε περίπτωση που δεν έχετε δική σας ιστοσελίδα.
Για την δημοσίευση του ισολογισμού δεν χρειάζεται να έχετε ήδη δική σας ιστοσελίδα. Στο κόστος των 35 ευρώ το χρόνο, σας παρέχουμε την υπηρεσία άμεσης ανάρτησης του ισολογισμού με δικό μας προσωπικό χωρίς εσείς να κάνετε τίποτα και σας δημιουργούμε την δική σας ιστοσελίδα που εξυπηρετεί τις απαιτήσεις της ανάρτησης του ισολογισμού. Καλέστε μας άμεσα στο 2109588555 για περισσότερες  πληροφορίες και συνεργασίαΠληροφορίες για λογιστές και λογιστικά γραφεία

Εάν είστε λογιστής και έχετε δικό σας πελατολόγιο παρέχουμε δυνατότητες συνεργασίας συνολικά για τους πελάτες σας με ευέλικτους τρόπους συνεργασίας.

 
maziki-aposotli-sms-doren-dokimi1
maziki-aposotli-sms-dokimi

Μεταχειρισμένοι υπολογιστές

usedcomputers

Computer Service

computer-laptop-repair

Aνάκτηση δεδομένων

anaktisidedomenon

apostoliarxeion

seo-banner-external

www-banner-external

sms-banner-external