Δωρεάν Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Κατάλληλο για όλους

Εντελώς δωρεάν

Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να φιλοξενήσετε την ιστοσελίδα σας στους διακομιστές
μας εντελώς δωρεάν. Το πακέτο φιλοξενίας που σας προσφέρουμε είναι κατάλληλο για
απλές ή πιο σύνθετες ιστοσελίδες με μεγάλο χώρο για να προβάλλετε την επιχείρησή
σας στο διαδίκτυο χωρίς κόστος.

Όλες οι ιστοσελίδες μας φιλοξενούνται σε γρήγορους διακομιστές της Google
παρέχοντας στους πελάτες μας τη μέγιστη ασφάλεια και ταχύτητα για τις ιστοσελίδες
τους.
Image

Προϋποθέσεις για δωρεάν web hosting

  1.  Να έχετε επιχείρηση ή να είστε ελεύθερος επαγγελματίας στην Ελλάδα με έναρξη στην εφορία. Η συγκεκριμένη προϋπόθεση είναι γιατί θέλουμε να μειώσουμε το φαινόμενο της κατάχρησης της υπηρεσίες από ιδιώτες που ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν το web site αυτό για παράνομη διακίνηση προγραμμάτων ή άλλου υλικού όπως φωτογραφίες, μουσική και άλλα.
  2.  To website σας να είναι στατικό HTML ή δυναμικό βασισμένο στην τελευταία έκδοση Joomla. Η προϋπόθεση αυτή αυξάνει την ασφάλεια και την ταχύτητα των website για να μην επιβαρύνει ο ένας τον άλλο πελάτη που βρίσκονται στον ίδιο server. Σε περίπτωση που το website σας είναι σε παλαιότερη έκδοση αναλαμβάνουμε να το αναβαθμίσουμε έναντι χαμηλού κόστους στις τελευταίες εκδόσεις και να βάλουμε ένα μηχανισμό αυτόματης αναβάθμισης για να μην χρειαστεί να ασχοληθείτε ξανά με αυτό το θέμα και πάντα να έχετε ένα αναβαθμισμένο website.
  3. Να αναλάβουμε την διαχείριση του Domain name σας. Η εταιρεία μας είναι νόμιμος και αδειοδοτημένος Καταχωρητής ονομάτων από την Εθνική επιτροπή τηλεπικοινωνιών από 13/12/2004. Στα πλαίσια της ασφάλειας του δικτύου μας, του ονόματος σας αλλά και της ακώλυτης λειτουργίας του website σας η διαχείριση του ονόματος σας είναι απαραίτητη προκειμένου να μπορέσουμε να εκτελέσουμε λειτουργίες συντήρησης και επέκτασης τους δικτύου μας. Επίσης για την ανανέωση του ονόματος σας καλούμε να σας ενημερώσουμε πάντα τηλεφωνικά οπότε δεν έχετε να ανησυχείτε μήπως λήξει. Το κόστος ανανέωσης του ονόματος θα είναι ίδιο με τον πάροχο που έχετε τώρα. Εάν δεν έχετε δικό σας Domain name μπορείτε να αποκτήσετε άμεσα μέσω της εταιρείας μας.

Γιατί παρέχουμε δωρεάν web hosting και τι κερδίζουμε;

Πιστεύουμε ότι σε ένα γρήγορο και σωστά στημένο server το κόστος φιλοξενίας ενός website με τις τελευταίες εκδόσεις προγραμμάτων δεν είναι υψηλό και μπορούμε να το παρέχουμε δωρεάν έτσι ώστε να μας γνωρίσουν οι πελάτες και καθώς μεγαλώνουν αυτοί και οι ανάγκες τους να λάβουν από εμάς άλλες υπηρεσίες έναντι αμοιβής.

Επίσης θα πρέπει μέσα στο website που θα φιλοξενούμε δωρεάν να υπάρχει στο κάτω μέρος webhosting by (external.gr ) με link προς τα εμάς ( δεν φαίνεται κάπου ότι είναι δωρεάν η φιλοξενία ) και ένα banner που να παραπέμπει σε ένα από τα δύο μαγαζιά με υπολογιστές που έχουμε. Laptop Service Χαλάνδρι ή Laptop Service Καλλιθέα. Εάν δεν υπάρχει χώρος για το banner μπορούμε να βρούμε άλλη λύση.

Εφόσον γίνεται και συμφωνήσουμε η μεταφορά γίνεται από εμάς εντελώς δωρεάν.