Υπηρεσίες

Βελτιωνόμαστε διαρκώς από το 1999

Δημιουργικό Marketing

Επενδύστε σε εσάς

Ενσωμάτωση της στρατηγικής, της δημιουργικότητας και της τεχνολογίας για την παροχή εξαιρετικών και αποτελεσματικών λύσεων μάρκετινγκ. Από το 1999, έχουμε ειδικευτεί στην παροχή υπηρεσιών μάρκετινγκ, διασφαλίζοντας ότι η επιχείρησή σας θα φτάσει στην κορυφή του αντικειμένου σας.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Google Cloud

Με βάση τη δύναμη της GOOGLE με τους εκατοντάδες, χιλιάδες SERVER και μετά από αμέτρητες δοκιμές, την έχουμε επιλέξει ως βασικό πάροχο για την φιλοξενία των ιστοσελίδων των πελατών μας.

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

Responsive Design

Αναπτύσσουμε την φίρμα σας σχεδιάζοντας Ιστοσελίδες προσαρμοσμένες σε όλες τις οθόνες. Κάτι περισσότερο από μια όμορφη ιστοσελίδα με μια ολοκληρωμένη στρατηγική σε απευθείας σύνδεση, σχεδιασμένη να μετατρέπει, να υποστηρίζει και να αναπτύσσει την επιχείρησή σας..

Κατοχύρωση Ονόματος

Αναλαμβάνουμε πλήρως

Είμαστε επίσημοι καταχωρητές για .gr και .el domain. Επίσης, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κυνηγήσετε το τέλειο όνομα για εσάς ακόμα και σε άλλες καταλήξεις. Είμαστε ο καλύτερος καταχωρητής χωρίς ατυχήματα για τους πελάτες μας.

Μαζικά SMS

Μαζικά SMS

Παρέχουμε μια ηλεκτρονική εφαρμογή για την αποστολή μαζικών μηνυμάτων SMS με διασύνδεση με όλους τους ελληνικούς παρόχους κινητής τηλεφωνίας. Στο πλαίσιο της εφαρμογής υπάρχουν λεπτομερείς αναφορές παράδοσης, GDPR-opt out και άλλα ...

SEO

Βελτιστοποίηση αναζητήσεων

Οι όροι βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης για τους αναγνώστες οι οποίοι μπορεί να μην είναι ειδικοί SEO. Οι στρατηγικές SEO δεν πρέπει να περιορίζονται στο πόσο καλά κατατάσσεστε στις σελίδες αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης

Σχεδιασμός Λογισμικού

Σχεδιασμός λογισμικού

Δημιουργούμε προσαρμοσμένο λογισμικό, ακόμη και για τα πιο πολύπλοκα συστήματα ή απαιτητικά προβλήματα που βασίζονται στο Filemaker για MacOs και παράθυρα. Επίσης web Api και online συστήματα βασισμένα στο php & MySQL από το μηδέν.

Επισκευές

Σωστές επισκευές

Δύο διαφορετικά καταστήματα, ένα στο Χαλάνδρι και ένα στην Καλλιθέα, μπορούν να χειριστούν την επισκευή του υπολογιστή ή του κινητού σας τηλεφώνου.

Ειδικές υπηρεσίες υποστήριξης παρέχονται σε επιχειρήσεις με συμβάσεις συντήρησης.

Έχετε κάποια ιδέα;
Ας την πραγματοποιήσουμε σήμερα