Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

Σχεδιάζουμε και χτίζουμε με τον σωστό τρόπο

Διαφορετικές ιστορίες διαφορετικές ιστοσελίδες

Εάν ενδιαφέρεστε να δημιουργήσετε μία νέα ιστοσελίδα, μπορούμε να σας παρέχουμε ένα φάσμα υπηρεσιών είτε με τη μορφή ενός σχεδιασμού είτε σε ξεχωριστές υπηρεσίες. Σχεδιασμός, επανασχεδιασμός, αναβάθμιση, SEO, φιλοξενία ιστοσελίδων, ηλεκτρονικά καταστήματα, κανάλια πληρωμών και άλλα ....

Image

Basic Website

Το κόστος κυμαίνεται στα 500-800 €

Δημιουργούμε την Ιστοσελίδα σας για εσάς μετά από μελέτη και ανάλυση των αναγκών σας και την αναπτύσσουμε με το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου Joomla CMS (Content Management System).

• Παραδίνουμε

Με την ολοκλήρωση της Ιστοσελίδας σας σας παρέχουμε κωδικούς πρόσβασης στο Joomla όπου μπορείτε να αλλάξετε το περιεχόμενο σας όπως προτιμάτε.

• Περιλαμβάνει

Στο κόστος περιλαμβάνεται η παρουσίαση σε μία γλώσσα. Η παρουσίαση σε περισσότερες από μία γλώσσες θα μεταβάλει το κόστος ανάλογα με το χρόνο που θα χρειαστεί για αυτό το έργο μετά από επικοινωνία μαζί σας.

• Δεν περιλαμβάνει

Υλικό όπως φωτογραφίες, κείμενα και άλλα παρέχονται από εσάς.

Website Advanced

Το κόστος κυμαίνεται στα 1500-3000 €

Η επιτυχία είναι ο συνδυασμός διάφορων παραμέτρων όπως το concept, μια άψογη εικόνα, σωστά και σαφή κείμενα, επαγγελματικές φωτογραφίες, βίντεο, τεχνικές απαιτήσεις συμβατές με διαφορετικές συσκευές, όπως smartphones και tablet και τεχνικές περιεχομένου που θα ενισχύσουν το SEO (Search Engine Optimization) ώστε να καλυφθούν όλες αυτές οι ανάγκες που ορίζουν μία επιτυχημένη ιστοσελίδα και όχι μόνο μια παρουσίαση. Ανάλογα με τον διαθέσιμο προϋπολογισμό, μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς μία πλήρως λειτουργική και επιτυχημένη ιστοσελίδα και παράλληλα να την προωθήσουμε στο Google, ώστε η σελίδα σας να κατατάσσεται στις πρώτες θέσεις στις αναζήτησης της.
Image
Image

Eshop

Το κόστος κυμαίνεται στα 500-1500 €

Αν θέλετε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο και να πουλάτε προϊόντα online με καλάθι αγορών ή απλώς να τα παρουσιάζετε στο διαδίκτυο, η τεχνολογία του ηλεκτρονικού καταστήματος E-SHOP είναι η πιο κατάλληλη για εσάς. Αμέτρητες δυνατότητες για την προβολή των προϊόντων σας και την ταξινόμησή τους. Διαφορετικοί κατάλογοι που εξαρτώνται από το είδος των πελατών σας, χονδρικής, λιανικής πώλησης ή άλλου είδους. Δυνατότητα παραγγελίας με πιστωτικές κάρτες, κατάθεση, PayPal και άλλα.

Website Upgrade

Το κόστος κυμαίνεται στα 150-300 €

Ανεξάρτητα από την ημερομηνία δημιουργίας της ιστοσελίδας σας ή την τεχνολογία που είναι διαμορφωμένη, μπορούμε να αναλάβουμε και να την αναβαθμίσουμε σε μια πιο σύγχρονη τεχνολογία που θα καλύπτει τις ανάγκες της νέας εποχής του σχεδιασμού της ιστοσελίδας που πρέπει να είναι συμβατή με τα smartphones, συσκευές. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας και θα αναλύσουμε την περίπτωσή σας και θα σας προσφέρουμε μια κατάλληλη λύση.

Image

Simple Start Up Website

Εάν αισθάνεστε άνετα χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή σας, μπορείτε να δημιουργήσετε την δική σας ιστοσελίδα.

• Βασική εγκατάσταση του Joomla

Το πιο δημοφιλές σύστημα διαχείρισης περιεχομένου. Εργαζόμαστε με το Joomla εδώ και χρόνια και είμαστε βέβαιοι ότι θα μπορέσετε να εργαστείτε και να αναπτύξετε την ιστοσελίδα σας εύκολα. Πληροφορίες για το Joomla θα βρείτε εδώ: https://www.joomla.org/https://www.joomla.gr/

• Αρχικές ρυθμίσεις εγκατάστασης και γλώσσας

Το Joomla στη βασική του εγκατάσταση περιέχει 2 διαφορετικά template ιστοσελίδων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη μεγαλύτερη περιοχή των επιχειρηματικών ιστοσελίδων. Απλά επιλέγετε το template που σας ταιριάζει περισσότερο και προσαρμόζετε το λογότυπο και άλλες πληροφορίες που σχετίζονται με το επιχειρησιακό σας θέμα.

• Δημιουργία menu σε μία γλώσσα

Μπορείτε να μας εκφράσετε το βασικό μενού που θέλετε, για παράδειγμα: ΑΡΧΙΚΗ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΔΕΙΓΜΑΤΑ, ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ και δημιουργούμε για εσάς το μενού και τις σελίδες που θα συνδέουν τα στοιχεία του μενού σας (κενές σελίδες για να γεμίσετε περιεχόμενο). Εάν χρειάζεστε κάτι που δεν μπορείτε να προσεγγίσετε, είμαστε εδώ με ένα μικρό κόστος για να σας βοηθήσουμε να το επιτύχετε και να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Μια πλήρης σειρά υπηρεσιών για να σας κρατήσει μπροστά

Basic Website300-500 €
Μία σπουδαία επωνυμία είναι το πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο μιας εταιρείας. Η διαδικασία που εφαρμόζουμε φέρνει μια στρατηγική, ολοκληρωμένη προσέγγιση για την ενίσχυση της αξίας της επωνυμίας.
Website Advanced 1500-3000 €
Αν δεν έχετε το σωστό συνδυασμό συναρπαστικού περιεχομένου, διαισθητικής πλοήγησης και αστρικού σχεδιασμού, κινδυνεύετε να χάσετε τους επισκέπτες σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Δημιουργούμε ιστοσελίδες και βίντεο που ταυτίζουν και ενθουσιάζουν
Eshop500-1500 €
Η εμπειρία στο Μάρκετινγκ μας προσανατολίζει την προβολή προϊόντων και εταιριών,  επωνυμίας και εκστρατείες συμπεριφοράς.
Website Upgrade150-300 €
Η οικοδόμηση αξίας επωνυμίας σε οποιοδήποτε σημείο του κύκλου ζωής μιας επιχείρησης είναι το δυνατό της χαρτί. Αν είστε ειδικοί με εμπνευσμένη και δημιουργική διάθεση, θα χαρούμε να σας δώσουμε την πρώτη ώθηση στο νέο σας ξεκίνημα γιατί πιστεύοουμε σε μια νέα γενιά επενδυτών.
Simple Start Up Website100 €
Building brand value at any point in a company’s lifecycle is our strong suit. We are specialists with inspired creative, exceptional storytelling and account service to deliver the right annual report format to a new generation of investors.
Joomla support20 € / hour
Η ομάδα σχεδιασμού ιστοσελίδων μας μπορεί να σας βοηθήσει με την απαράμιλλη υποστήριξη για οποιαδήποτε ανάγκη διαχείρισης, επέκτασης και ανάπτυξης του ιστότοπού σας στο Joomla
* Αυτά είναι μόνο τα εκτιμώμενο κόστη και μπορούν να διαφέρουν υπό διάφορες συνθήκες
* Όλες οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν τους φόρους

Ενδιαφέρεστε για Σχεδιασμό Ιστοσελίδων?

Ξεκινήστε με εμάς!

Για να διαπιστώσετε καλύτερα εάν είμαστε η σωστή ομάδα για συνεργασία, παρακαλώ αφιερώστε λίγο χρόνο και ζητήστε μας μια προσφορά. Θα επικοινωνήσουμε άμεσα για να προγραμματίσουμε μια κλήση ή μια συνάντηση για να συζητήσουμε αναλυτικά τις ανάγκες σας.
Έχετε κάποια ιδέα;
Ας την πραγματοποιήσουμε σήμερα