Προσωπικός Server ή VPS

Η ιδιωτικότητα είναι πάντα καλύτερη

Προσαρμοσμένος σε εσάς

Προσωπικός Server ή VPS στα 1200 / χρόνο
  • Για ένα η περισσότερα website σας παρέχουμε την δυνατότητα να έχετε ένα δικό σας server με μόνο τα δικά σας website πάνω του, καθώς και υποστήριξη από εμάς για όποια τεχνική ρύθμιση ή δυσκολία αντιμετωπίσετε.

  • Μελετάμε και αναλύουμε τις ανάγκες σας προτείνοντας σας ένα σύστημα προσαρμοσμένο σε αυτές. Οι server που θα σας προτείνουμε είναι ή πάνω στο δίκτυο της google ή σε άλλους αξιόπιστους παρόχους που έχουμε χρόνια συνεργασία μαζί τους και έχουμε δοκιμάσει το δίκτυο τους.
  1. Ετοιμάζουμε τα πάντα για εσάς από τις αρχικές ρυθμίσεις μέχρι τους δικούς σας NS.
  2. Βρισκόμαστε δίπλα σας σε κάθε ανάγκη που θα σας δημιουργηθεί προκειμένου να σας βοηθήσουμε στην υλοποίηση.
  3. Παρέχουμε εκπαίδευση προκειμένου χρησιμοποιείται σωστά το control panel.
  4. Σας ενημερώνουμε και εγκαθιστούμε για εσάς εφόσον επιθυμείτε διαφορετικές επεκτάσεις για την ασφάλεια του server σας και τον αυτόματο έλεγχο των website για hacking.
  5. Επίσης επεκτάσεις για αυτόματο έλεγχο και εγκατάσταση ενημερώσεων σε γνωστά CMS όπως Joomla και WordPress καθώς και εργαλεία για pagespeed και SEO.
Image

Ενδιαφέρεστε για Web Hosting?

Ξεκινήστε εδώ.

Για να διαπιστώσετε καλύτερα εάν είμαστε η σωστή ομάδα για συνεργασία, παρακαλώ αφιερώστε λίγο χρόνο και δώστε μας τις παρακάτω πληροφορίες. Θα επικοινωνήσουμε άμεσα για να προγραμματίσουμε μια κλήση ή μια συνάντηση για να συζητήσουμε αναλυτικά τις ανάγκες σας.
Please fill the required field.

Έχετε κάποια ιδέα; Ας την πραγματοποιήσουμε σήμερα

Μηχανή αναζήτησης ελληνικών σελίδων