Προωθητικές ενέργειες που προσφέρουμε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας

Search engine optimization

Προωθούμε το website σας για να εμφανίζεται πάντα στην πρώτη σελίδα του Google χωρίς να πληρώνετε έξτρα κόστος για διαφήμιση. Δείτε μερικά παραδείγματα προώθησης των πελατών μας στο Google κάνοντας click εδώ

Social media marketing

Δημιουργούμε για εσάς έξυπνες σελίδες και διαγωνισμούς σε διάφορα social media όπως το facebook, twitter, YouTube, Blogs και άλλα προκειμένου να προσελκύσετε όσο το δυνατό περισσότερο κοινό. Υποστηρίζουμε με καθημερινά post και links. Αυξάνουμε τα likes της σελίδας σας σε χρόνο ρεκόρ.

Email marketing

Παρέχουμε online εφαρμογές μαζικής αποστολής email με real-time μετρήσεις σχετικά με τα άτομα που είδαν το email σας, πόσες φορές το άνοιξε ο καθένας αλλά και ποια συγκεκριμένα link πάτησε προκειμένου να ξέρετε τι ακριβώς τον ενδιαφέρει. Δημιουργούμε καμπάνιες και μεθόδους υποστήριξης του πελατολογίου σας αλλά και άλλες για εύρεση νέων πελατών. 

Referral marketing

Συστηματικά μπαίνουμε σε forums, blogs και social media και δημιουργούμε θέματα για συζήτηση σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Αυτό σας εξασφαλίζει real links προς το website σας αλλά και word mouth διαφήμιση.

Content marketing

Δημιουργούμε χρήσιμο και πρωτότυπο περιεχόμενο για τις σελίδες προκειμένου να τις κάνουμε ένα ελκυστικό πόλο έλξης επαναλαμβανόμενων επισκεπτών.  Συνδέουμε social medias, search engines και Rss Syndicationς προκειμένου να εξασφαλίσουμε μια συνολική αρμονία στην προβολή σας αλλά και ένα σωστό workflow.

Search engine marketing

  1. Pay per click. Η πληρωμένη διαφήμιση στο google χρεώνετε από το ίδιο το google με την μέθοδο Pay per click. Προσφέρουμε υψηλού επιπέδου optimization προκειμένου το κόστος σας να είναι πολύ χαμηλό σε σχέση με τα click που θα λάβετε. 
  2. Cost per impression
  3. Search analytics
  4. Web analytics

Display advertising

  1. Contextual advertising
  2. Behavioral targeting

Affiliate marketing

  1. Cost per action
  2. Revenue sharing

Mobile advertising

  1. SMS marketing
  2. bulk sms

 
maziki-aposotli-sms-doren-dokimi1
maziki-aposotli-sms-dokimi

Μεταχειρισμένοι υπολογιστές

usedcomputers

Computer Service

computer-laptop-repair

Aνάκτηση δεδομένων

anaktisidedomenon

apostoliarxeion

seo-banner-external

www-banner-external

sms-banner-external